Bruiloft DJ

Komt jullie bruiloft er aan? En zijn jullie op zoek naar een bruiloft DJ die bij jullie past? Ik weet het, het is niet makkelijk om een keuze te maken. Ik kan in ieder geval garanderen dat wij veel (heel veel) ervaring hebben met bruiloften & trouwfeesten en dat het goed gaat komen! Op een feest met een Bruiloft DJ van de Verjaardags DJ staan jullie wensen centraal. Je hoeft het niet eens zelf te verzinnen; in een intake nemen we alles door en maken we de mooiste dag van jullie leven, nóg mooier.

Een trouwfeest zonder zorgen
Jullie bedenken hoe het ideale trouwfeest eruit komt te zien. Wij zorgen voor de beste bruiloft DJ, dansnummers, professioneel geluid en een strakke lichtshow. Voorafgaand aan het trouwfeest stemmen we precies af wat jullie wensen zijn, aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Wij zorgen dat op het feest alles op zijn plaats valt, het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten van deze mijlpaal en dansen met jullie gasten.

Overleg met de Bruiloft DJ
Jullie gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien en ze willen jullie feliciteren. De Bruiloft DJ bouwt het tempo rustig op met in beginsel de juiste achtergrondmuziek. Iedereen neemt een drankje en praat lekker bij, wij creëren een gezellige sfeer. Zodra het tijd is voor de openingsdans knallen we de avond in. Met onze oneindige collectie aan de beste dansnummers beginnen we aan een prachtige avond. Ons doel een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!