DJ’s

DJ’s van de Verjaardags DJ

Staat uw verjaardag voor de deur en bent u vastbesloten daar een spetterend feest van te maken? Met een Verjaardags DJ komt dat wel voor elkaar! Of het nu gaat om uw 18e, 30e, 50e of andere verjaardag: onze dj’s zorgen ervoor dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. Zo maakt u van uw verjaardag een onvergetelijk feest waarvan iedere gast nog lang nageniet!

Drive-in-shows

Op deze pagina stellen we onze Verjaardags DJ’s graag aan u voor. Heeft u de voorkeur voor een drive-in show? Momenteel hebben wij meerdere DJ’s die dit voor u kunnen verzorgen. Zij nemen de juiste muziek én de lichtinstallatie voor hun rekening. Uw Verjaardags DJ is dus niet zomaar iemand die de knoppen bedient, maar een ware sfeermaker.  

Vertel ons wat uw voorkeuren zijn

Stuk voor stuk hebben onze DJ’s ruime ervaring met verschillende evenementen. Behalve op verjaardagen draaien zij ook op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. Heeft u een voorkeur voor een bepaald thema of muziekgenre? Dat vormt voor onze diskjockeys geen enkel probleem! Indien gewenst kunnen we vooraf ook met u meedenken over de geschikte muziekstijl.

Onze Verjaardags DJ’s

DJ Maik

Onze enthousiaste DJ Maik mag zich met meer dan 12 jaar ervaring een doorgewinterde DJ noemen. Als expert in drive-in-shows weet hij van elk feest een onvergetelijke gelegenheid te maken. DJ Maik komt zelf uit Amersfoort, maar verzorgt zijn drive-in-shows als Verjaardags DJ in grote delen van Nederland.

DJ Anton

Onze tweede specialist in drive-in-shows is onze Verjaardags DJ Anton. Zelf is hij afkomstig uit Leusden, maar zijn shows biedt hij in grote delen van ons land aan. DJ Anton richt zich niet op één specifieke muziekstijl, maar is voor ieder genre in te zetten. Of dat nu Top 40-muziek, house, dance, trance of tijdloze klassiekers zijn. Van de moderne beats van Armin van Buuren tot de 70’s electronics van I feel love van Donna Summer: DJ Anton draait zijn hand er niet voor om!

DJ Ronnie

Voor DJ Ronnie is geen enkele muziekstijl te gek. Hij draait een verscheidenheid aan muzieksoorten, waardoor de gasten op uw verjaardagsfeest zich geen seconde zullen vervelen. Deze allround Verjaardags DJ weet er altijd een groot feest van te maken.

DJ Martin

Net als DJ Ronnie draait ook DJ Martin verschillende muziekstijlen. Deze allround Verjaardags DJ draait onder andere Top 40, dance, Nederlandstalig, Hiphop, Dance classics en toppers uit de jaren ’70, ’80, ’90 en ’00.

DJ Peter

Ook DJ Peter behoort tot onze allround Verjaardags DJ’s. Met enthousiasme draait hij iedere gewenste muziekstijl. Tot zijn specialismen behoren de jaren ’70, ’80, ’90 en ’00, disco en classics. Daarin heeft hij al meer dan 20 jaar ervaring.