DJ’s

Onze drive-in shows worden momenteel door twee DJ’s verzorgd, die allebei een ruime ervaring hebben in het ondersteunen van evenementen met de juiste muziek. Niet alleen zorgen wij voor een spetterende, sfeervolle drive-in show, ook denken we vooraf met u mee over een geschikte muziekstijl. Wilt u een feest met een bepaald thema, of geeft u de voorkeur aan een speciaal muziekgenre? Op deze pagina stellen we onze dj’s graag aan u voor.

DJ Maik

Met meer dan twaalf jaar ervaring is DJ Maik een expert op het gebied van drive-in shows bij verschillende evenementen. DJ Maik is afkomstig uit Amersfoort, maar biedt zijn drive-in shows ook in andere delen van Nederland aan. Dankzij zijn enthousiasme en expertise bent u verzekerd van een onvergetelijke avond!

 

DJ Anton

Net als DJ Maik is ook DJ Anton een specialist als het op drive-in shows aankomt. Van oorsprong komt DJ Anton uit Leusden, maar ook hij biedt zijn shows in andere delen van Nederland aan. Top 40-muziek, dance, trance, hardstyle, house en de oldies behoren tot zijn favoriete muziekgenres. Deze mix aan interesses zorgt ervoor dat DJ Anton altijd de juiste muziekstijl bij uw evenement vindt!

 

DJ Ro-Santo

DJ Ro Santos is een fanatieke allround dj. Inzetbaar voor diverse muziek stijlen en weet er een groot feest van te maken.

 

DJ Sash

DJ Sash is een fanatieke allround dj. Inzetbaar voor allerlei muziek stijlen

 

 

DJ Patrick

DJ Patrick is een fanatieke allround dj. Inzetbaar voor allerlei muziek stijlen. Heeft ruim 20 jaar ervaring met 70/80/90’s/00, disco en classics.

 

DJ Ronnie

DJ Ronnie is een fanatieke allround dj. Inzetbaar voor allerlei muziek stijlen

DJ Johan

DJ Johan is een fanatieke allround dj. Inzetbaar voor diverse muziek stijlen en weet er een groot feest van te maken.