Over Ons

Wil jij iets unieks doen voor jouw feest? Dan ben je bij Verjaardags DJ aan het juiste adres! Het vinden van de juiste DJ voor jouw verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, buurtfeest of misschien wel kinderfeestje kan een behoorlijke uitdaging zijn. Onze DJ’s hebben hun krachten gebundeld en inmiddels al vele feesten mogen verzorgen. Binnen ons veelzijdige team vind je dan ook gegarandeerd een DJ die je precies datgene kan bieden waarnaar je op zoek bent.

 

Aan onze dj’s kun je je feestje wel toevertrouwen

 

Verjaardags DJ kwam tot stand op initiatief van Maikel Huisman. Hij besloot zijn passie voor het dj-werk en zijn vele contacten in de branche te bundelen. Wat dat heeft opgeleverd? Een team van dj’s boordevol dynamiek, liefde voor muziek én voor het leven. Het organiseren van een show kun je aan Verjaardags DJ dan ook wel overlaten. In 2005 verzorgden wij onze eerste allround drive-in show. Nu, vele jaren later, kunnen we nog steeds niet genoeg krijgen van wat we doen.

 

Onze dj’s zijn in heel Nederland te boeken

 

We zijn er trots op dat we inmiddels tot een begrip in de regio zijn uitgegroeid. Dat betekent overigens niet dat we ons tot een specifieke regio beperken. Verjaardags DJ is voor festiviteiten in heel Nederland te boeken. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via +31 62 23 50 167. We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

 

Waarom kies je voor Verjaardags DJ?

 

– Wij verzorgen dj shows op verjaardagen, jubileums, bruiloften, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, kinderfeesten en alle andere feestjes die je je maar kunt bedenken.

– Een persoonlijke aanpak: we houden rekening met al jouw wensen en voorkeuren.

– We houden van duidelijke afspraken en komen die altijd na.

– Concurrerende prijzen

– Enthousiaste, ervaren dj’s die het net zo belangrijk als jij vinden dat het feest slaagt.

– Al vele tevreden klanten gingen je voor.

 

Ons Team

DJ Maik

Sfeermaker / Oprichter

DJ Ronnie

Sfeermaker / Mede-oprichter

DJ Martin

Sfeermaker

DJ Anton

Sfeermaker

Tijd voor een feestje?

OFFERTE AANVRAGEN