Reviews

30 party

Rated 5 out of 5
2 november 2021

Ik had een surprise party voor mijn vrouw geregeld voor haar 30e verjaardag. De DJ heeft er echt een feest van gemaakt, er werd de hele avond gedanst en alle verzoekjes konden gedraaid worden, zo was er voor iedereen wat! Echt een aanrader voor elk feest!

Wendy

50e verjaardag ... Ouderwetse dansavond

Rated 5 out of 5
19 oktober 2021

DJ Patrick heeft de hele avond de dansvloer vol gekregen op mijn 50e verjaardag, precies wat ik voor ogen had. Volgens mij heb ik niet eerder zo’n leuke verjaardag gehad. Dank jullie wel voor een onvergetelijke avond.

Mathilde

Geweldige avond

Rated 5 out of 5
16 oktober 2021

Leuke avond gehad op ons personeelsuitje dankzij deze leuke DJ .
Leuke interactie tussen de DJ en de feestgangers.
Fijn en snel contact

Melanie

Top feest

Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

Wij hadden een surprise party voor mijn moeder georganiseerd.
En door jullie in te huren als DJ en vooraf goed en snel contact te hebben gehad, is dit een super feest geworden. Bedankt voor alles!!!

Lisa van der star

Verjaardagsfeest 21 jarige zoon

Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

DJ Martin wist heel goed welke muziek bij jong en oud populair is. Hij voelde perfect aan om iedereen op de dansvloer te krijgen én te behouden! Heel flexibel in verzoekjes. Leuke verrassing met partypoppers en lichtjes. Onwijs goede sfeer kortom geweldig feest gehad! Bij volgend feestje weer verjaardagsDJ!!!!

Caroline

Feest 50 18 en 16

Rated 5 out of 5
20 september 2021

Was top had me Spotify lijst door bestuurd en hij deed het ook leuk met de kinderen en we konden ook zelf Singer nummer op verzoek helemaal top zou jullie zekkers aan raden

Bram ockhuisen

Feest!!

Rated 5 out of 5
7 september 2021

Superleuk avond gehad met heel vriendelijke dj’s. Konden op korte termijn ons feestje compleet maken!

Annelieke

Gaaaaaf!!

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Eindelijk weer feest en hoe….
Enorm genoten!!!
Heerlijk gedanst en super gezellig
TOP

WR

Top feestje gehad!

Rated 5 out of 5
6 september 2021

We hadden een heel leuk feestje met onze vereniging dankzij deze DJ. We moesten van te voren een formulier invullen met hoe wij ons ideale feestje voorstelde en daar hield hij zich ook aan. Ook draaide hij de verzoek nummers. Het was een hele leuke sfeer en zouden hem zeker aanraden.

Linda

Fantastische avond gehad

Rated 5 out of 5
24 augustus 2021

We hebben een onwijs gezellige bruiloft gehad. De DJ wist iedereen goed aan het dansen te krijgen en het was hartstikke fijn dat we nog 2 uurtjes langer door konden gaan.
Fijn dat we ook onze voorkeursnummers voorbij hoorden komen! Voor een volgende keer zou ik jullie opnieuw boeken!

Stefan

Top dj

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Wat een fijne dj! Hield zich top aan onze voorkeuren, fijn overleg, mooi optijd, goeie skills helemaal top

Kelly

Eindelijk mag het weer

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Wat een super leuke ervaring. Fijne DJ die alles onder controle had. Kids hebben genoten van muziek die hedendaags is en ook meezingers. Zou ze zo weer boeken.

Angelique

bruiloft Massimo en Yvonne

Rated 5 out of 5
4 september 2020

We hebben genoten van de muziek die de dj voor ons draaide. we mochten niet dansen ivm corona , maar het was een hele leuke avond . in overleg met de dj is hij twee uurtjes langer gebleven tegen meer prijs. wat heel fijn was.
Als corona voorbij is en we hebben weer een feestje is de Verjaardags DJ zeker weer welkom!!

Piroe

Super bruiloft gehad

Rated 5 out of 5
1 september 2020

Wij zijn zeer tevreden over de door ons geboekte DJ via verjaardagsdj.
Prima contact gehad vooraf. Hij heeft voor ons speciaal een mix van onze openingsdans gemaakt.
Heeft alle liedjes gedraaid die wij wilden en wist de sfeer er goed in te houden.
Er is echt geen minpunt te bedenken.
Wij zijn 100% tevreden en raden iedereen dit aan.
Als we weer een feest hebben boeken wij zeker weer!
George en Brenda

Brenda heese

Top DJ

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

We hebben de dj geboekt voor ons trouw feest super alles wat we vroegen of aangegeven hadden kon was een super feest !!! Zeker een aanrader!!
Als we weer een dj nodig hebben weten we wie we moeten boeken

Robin Bouwknegt

Feestje

Rated 5 out of 5
2 augustus 2020

Fantastische avond gehad, leuke muziek, speelde goed in op wat de gasten wilden, gewoon geweldig bedankt voor een gezellige avond

Sandra

Voor een geweldige avond met topmuziek!

Rated 5 out of 5
20 juli 2020

DJ had van te voren al heel goed rekening gehouden met mijn persoonlijke muziek voorkeuren. Voelde tijdens het draaien de sfeer perfect aan. Hier en daar een verzoeknummertje ook geen probleem. Er is veel gedanst. Het was een topavond mede door de DJ!
Bedankt en tot de volgende keer 🙂

Rosanne

Afscheidsfeest groep 8

Rated 5 out of 5
11 juli 2020

Goede communicatie. Is er echt voor de kids. Om ze blij te maken. Straalt plezier en vakmanschap uit. Hij heeft gezorgd voor een topavond. Een echte aanrader!

Monique Philippi

Een te gek 12,5 jaar huwelijksfeest

Rated 5 out of 5
14 februari 2020

De DJ heeft op ons 12,5 jaar huwelijksfeest gedraaid. De muziek en sfeer was zo goed dat er volop werd gedanst en iedereen met een Smile rondliep.
Fijne snelle communicatie, perfect geregeld.

Bianca Verstaij

Goede dj

Rated 4 out of 5
2 februari 2020

Hele fijne dj die het feest aanvoelde en er mede voor zorgde dat het echt een dansfeest werd!

Rolf

Klantervaring schrijven