Reviews

Rated 5 out of 5
2 november 2021

Ik had een surprise party voor mijn vrouw geregeld voor haar 30e verjaardag. De DJ heeft er echt een feest van gemaakt, er werd de hele avond gedanst en alle verzoekjes konden gedraaid worden, zo was er voor iedereen wat! Echt een aanrader voor elk feest!

Wendy
Rated 5 out of 5
19 oktober 2021

DJ Patrick heeft de hele avond de dansvloer vol gekregen op mijn 50e verjaardag, precies wat ik voor ogen had. Volgens mij heb ik niet eerder zo’n leuke verjaardag gehad. Dank jullie wel voor een onvergetelijke avond.

Mathilde
Rated 5 out of 5
16 oktober 2021

Leuke avond gehad op ons personeelsuitje dankzij deze leuke DJ .
Leuke interactie tussen de DJ en de feestgangers.
Fijn en snel contact

Melanie
Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

Wij hadden een surprise party voor mijn moeder georganiseerd.
En door jullie in te huren als DJ en vooraf goed en snel contact te hebben gehad, is dit een super feest geworden. Bedankt voor alles!!!

Lisa van der star
Rated 5 out of 5
4 oktober 2021

DJ Martin wist heel goed welke muziek bij jong en oud populair is. Hij voelde perfect aan om iedereen op de dansvloer te krijgen én te behouden! Heel flexibel in verzoekjes. Leuke verrassing met partypoppers en lichtjes. Onwijs goede sfeer kortom geweldig feest gehad! Bij volgend feestje weer verjaardagsDJ!!!!

Caroline

Klantervaring schrijven